ϟ I'am Part Of You.




just wanna say that i miss you :'|
Saturday, 21 January 2012 | 08:28 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola too Mr / Mrs :)

hai semua , lama ekin tak berblogger kan ? act ekin tengah menangisi pemergian someone yang ekin sayang . bukan deaa meniggal or deaa apee . deaa cuma dh tinggalkan ekin buad selamanya (': *sumpah ekin cakap . ekin sayang sangatsangat kat deaa , walaupun baru sebulan lebih kitorg kple . banyak sangat kenangan manis and kenangan pahit yang kitorg lalui , walaupun hanya dalam mesej . (': engatkan deaa cinta terakhir ekin . ruparupanya masih ada lagi yang terakhir . so kena banyakbanyak bersabar , walaupun susah untuk ekin lalui , tpi ekin terpaksa and kena jugak paksa diri ni untuk hadapi realiti sebenar . ni bukan mmpi okayy . tpi realiti (: masa tak mungkin boleh diundur semula . jarum jam pun takkan berhenti berdetik (: kita sebagai manusia hanya mampu berdoaa dan berserah untuk dapat yang terbaekk (: ekin ni tak la sesempurna mana . yeahh memang . semua manusia tak complete kan (: betoi sangatt . tapi ekin terima dengan diri ekin skrang , and ekin happy dengan ekin skrang . walaupun kdang2 orang perlekehkan ekin or perkecilkan ekin . ekin akan gosok dada sambil berkata *ekin sabar , sabar itu separuh dari iman . haa ? act aku ada hajat , tahu tak apaa ? ekin nak sangat laki yang leh jaga ekin , jaga hati ekin and tlong jaga maruah ekin . tlong jgan lemahkan iman ekin dan jgan paksa ekin gadai maruah ekin untuk kepentingan sendiri . perempuan dijadikan bukan untuk memuaskan nafsu lelaki . tpi untuk melengkapkan hidup lelaki . tanpa ibu siapalah kita ? ibu perempuan kan . yeahh , thats right . so samasama la kita jaga hati orang sekeliling kita . tmbah2 orang yang kita sayang and kita cinta (': ekin nk jujur . ekin dh penat pemen pasaan laki . kdangkdang rasa kasihan . and ekin dh stop wt prangai tu . ekin jadi cmtu , sbb laki ny . kdang2 ada yang anggap and buat perempuan ni dah macam lampin pakai buang . adoihhh . agak2 la . maruah kami tk boleh dibeli (: maruah kami hanya untuk seorang bergelar suami kami suatu hari nanti (: penat ekin berceramah . sakit pala . sakit otak . ok la bhaiyy bhaiyy (: Salam (Y)




Older Post Newer Post