ϟ I'am Part Of You.




my life empty without him :'|
Thursday, 19 January 2012 | 18:33 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola too mr / mrs :)

hai semua , dh dekat sebulan ekin tak online . nak tahu tak kenapa ? my dad potong internet , sedih sangat . dah la rindu dekat friends facebook and rindu my blogger . skrang ekin dah totally single :') he's not mine again . ekin akan doakan deaa . hopess deaa dapat pmpuan seperti mana deaa idamidamkan . alarrr . tak semua pmpuan perfect la kawan :) tapi ekin hopes deaa jumpa la okayy . sorry , ekin selalu buad perangai . ekin selalu buat awak marahmarah . sorry , tpi ekin cakap benarbenar . ekin tkleh nak terima awak balik , ni sebab ekin tau , ekin takleh jadi mcm mana deaa nak . and ekin happy dgan life ekin skrang . single is good and single is free . i like thats , but just lonely right ? tkkesah la . hopes dapat jumpa yang lebih baek dari sidia . srnok tngok mbe2 date , tngok mbe2 text , mbe2 im , mbe2 wtw dgan bf diorg . ekin ? hmm , duk ja sorang2 kan . bosan gila skrang . klau ada sidia dulu , leh jugak wt ekin senyum , leh uat ekin happy , leh teman ekin . tpi ? smua dah berakhir . so kena terima dengan hati terbukaa . ok laa :) nk sambung edit blog . okayokay . byebye :D




Newer Post