ϟ I'am Part Of You.




i'll never forget youu
Wednesday, 16 May 2012 | 05:21 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola Mr/Mrs :)
haii haii . act lama sangat tak update blog , agaknya kan ? blog ekin dh bersarang ke belum ehh . Hewhew xD jadi tak minat dh la nak update blog blog ni . jemuu T^T . sorri la kepada yang dk usha blog ekin tkde updates yang baru . sorri sesangat nahh . hihi . lagipunn . tkdakk storie yang best best pun nak dicerita . btwayy . ekin tengah exam skrang . esok last paper (agama) .tadi pecah kepala sangat sangat jawab exam addmath . macam nak qeyauu ja time duduk dalam kelas . tapi apakan daya . T^T haa . btwayy ? tup tap tup tap . dh nk masuk bulan 5 kan . yang ekin tkutkan adalah tahun depan ni . exam o.O omg! omg! takutt weii . rasa mcam tak bersedia lagi . dh dengan folio rc apa tk buat lagi . dk cangak gutu ja . tapi kan . tup tap tup tap jgk . dh 3 bulan lebih ekin bersama dengan org tersayang ;') thank's Allah . ekin betol betol bahagia dengan sidia . walaupun kami berjauhan ? tapi ekin akan tetap bersabaq , insyaAllah . suatu hari nanti kalau jodoh adalah milik kami berdua . pasti kami akan bersama selama lamanya . entahla kenapa kan ? 2-3 hari ni . sidia manja sangat dan sangat . hewhew . ekin sukaa ;') ekin tak penah engat dah kenangan lama ekin . cuma ada kenagan baru . dan lembaran baru . iaitu ekin dan dia . *Ya Allah , kalau saya jodohnya . dekatkan la kami berdua . jauhkanlah kami dari laranganmu ya Allah . dekatkanlah kami lagi denganmu . aku hany mampu dan berdoaa . btwayy . b ? sayang cintakan b . insyaAllah . sayang takkan dak takkan pernah mencintai orang lain . selagi b jadi milik sayang dan sayang masih milik b . i will pray for our happiness and our relationshipp sayangg <3 muachhhhh :*




Older Post Newer Post