ϟ I'am Part Of You.




I miss my friend :'(
Monday, 5 November 2012 | 19:28 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola Mr/Mrs :)        
Dear bloggie, dah lama sangat ekin tak update and tak menyemak dekat blog ni kan? :') kesian you kan blog . Just nak storie someting, important sangat. Biarlah semua tentang ini ku curahkan kepadamu blog. Aku rindukan seorang yang bergelar sahabat. Dulu aku rapat sangat dengan dia, kemana mesti kami berdua. Baru baru ni, kami ada salah faham sikit and time tu telah menyebabkan persahabatan kami tak serapat dulu. Ekin dah minta maaf dekat dia,  memang la dia ada cakap yang dia dah maafkan ekin. Tapi ekin tau. dalam hati dia still touching about what i say yesterday :'< i know, its all my fault. Please forgive me, i just want to be your friend just like before, i miss your smile, your peals of laughter, miss your attitude, miss all about you friends :'< i miss all of that . i know its all my fault , please forgive me . I know, if you forgive me one day our friendship will not be peaceful and awsome just like before :'> its okay , i'll just need your forgive. I'am really miss you *Noor Fashadirah Sulaiman* :'< thankyou , kbye 




Older Post