ϟ I'am Part Of You.




I miss my friend :'(
Monday, 5 November 2012 | 19:28 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola Mr/Mrs :)        
Dear bloggie, dah lama sangat ekin tak update and tak menyemak dekat blog ni kan? :') kesian you kan blog . Just nak storie someting, important sangat. Biarlah semua tentang ini ku curahkan kepadamu blog. Aku rindukan seorang yang bergelar sahabat. Dulu aku rapat sangat dengan dia, kemana mesti kami berdua. Baru baru ni, kami ada salah faham sikit and time tu telah menyebabkan persahabatan kami tak serapat dulu. Ekin dah minta maaf dekat dia,  memang la dia ada cakap yang dia dah maafkan ekin. Tapi ekin tau. dalam hati dia still touching about what i say yesterday :'< i know, its all my fault. Please forgive me, i just want to be your friend just like before, i miss your smile, your peals of laughter, miss your attitude, miss all about you friends :'< i miss all of that . i know its all my fault , please forgive me . I know, if you forgive me one day our friendship will not be peaceful and awsome just like before :'> its okay , i'll just need your forgive. I'am really miss you *Noor Fashadirah Sulaiman* :'< thankyou , kbye 



i'll never forget youu
Wednesday, 16 May 2012 | 05:21 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola Mr/Mrs :)
haii haii . act lama sangat tak update blog , agaknya kan ? blog ekin dh bersarang ke belum ehh . Hewhew xD jadi tak minat dh la nak update blog blog ni . jemuu T^T . sorri la kepada yang dk usha blog ekin tkde updates yang baru . sorri sesangat nahh . hihi . lagipunn . tkdakk storie yang best best pun nak dicerita . btwayy . ekin tengah exam skrang . esok last paper (agama) .tadi pecah kepala sangat sangat jawab exam addmath . macam nak qeyauu ja time duduk dalam kelas . tapi apakan daya . T^T haa . btwayy ? tup tap tup tap . dh nk masuk bulan 5 kan . yang ekin tkutkan adalah tahun depan ni . exam o.O omg! omg! takutt weii . rasa mcam tak bersedia lagi . dh dengan folio rc apa tk buat lagi . dk cangak gutu ja . tapi kan . tup tap tup tap jgk . dh 3 bulan lebih ekin bersama dengan org tersayang ;') thank's Allah . ekin betol betol bahagia dengan sidia . walaupun kami berjauhan ? tapi ekin akan tetap bersabaq , insyaAllah . suatu hari nanti kalau jodoh adalah milik kami berdua . pasti kami akan bersama selama lamanya . entahla kenapa kan ? 2-3 hari ni . sidia manja sangat dan sangat . hewhew . ekin sukaa ;') ekin tak penah engat dah kenangan lama ekin . cuma ada kenagan baru . dan lembaran baru . iaitu ekin dan dia . *Ya Allah , kalau saya jodohnya . dekatkan la kami berdua . jauhkanlah kami dari laranganmu ya Allah . dekatkanlah kami lagi denganmu . aku hany mampu dan berdoaa . btwayy . b ? sayang cintakan b . insyaAllah . sayang takkan dak takkan pernah mencintai orang lain . selagi b jadi milik sayang dan sayang masih milik b . i will pray for our happiness and our relationshipp sayangg <3 muachhhhh :*



miss my date :)
Friday, 20 April 2012 | 20:15 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola Mr / Mrs :)

haii semua , act ekin dh lama tk updates blog kan ? blog dh berhabukk . MYBE ? hihi . act tengah sibuk study . form 4 bukan time nya enjoy . bytheway bosan sngat-2 harini . tengah tunggy my boyfriend bgunn . ;'| lambat betull dia bgunn . dh la rindu . >< doyaii! tapi sabaqq jaa . hihi . haa ? nak tau dakk . Alhamdulillah , smpai skrang . hbungan ekin masih berkekalan . walaupun masih awal , tpi ekin dh rasa lama sngat2 . tlong doakan kbhgiaan ekin dengan sidia ehh . hopes sngat2 kekal . haa ? nk tahu dak ? ekin rindu la kt dia . baru ja kluar haritu . tpi rindu sesangat . first date kitorg keluar , kitorg tngok movie cite *The Lorex best jugak la . time tu , jadi la budak2 sat . time tu first date pulak kan . memang malu gila la . toksahh dok nanyaa . duduk berbatu2 . time kuar pada panggung ja . mesti duduk berjauhan balikk . mcm tkmauu ja bgun dari kerusi tu ;'( miss himm a lott . then 14.4.2012 haritu kitorg jumpe untuk second date . HIHI! best kot . time ni manja-2 jugak la . men-2 picit pipi dia . agak lembutt . then ? teman dia pegi beli baju , comell sngat-2 baju tu . tpi dia tak padan bila balik tryy . :'( then dia bgi baju tu untuk adik dia . tpi tk kisah ;') happy jerr . HEHE! time second date tu kitorg tngok citer *Jangan Pandang Pandang . SUMPAH! best . lawak gila . tngok jgan tk tngok tauu . tkpa tkpa . nk tngok picture ? sorry tk smpat nk snapp . tnggu 3rd dates ni okkay . ka la lenguh tngah . hehe APTB! kbye muachh



he's my inspiration (:
Saturday, 4 February 2012 | 18:21 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola Mr / Mrs :)

hai . lme ekin tk berblogger kan ? sorry la kepada yang sudi terjah blog ekin tiap hri . sorry sesangat nah :) ekin tahun ni busy dengan stdy . dh la tahun ni kena amek add math . errr :/ subjek yang paling ekin tk mint adalah mt . tpi kan ? tahun ni terpaksa paksa diri untuk minat math . ohh gochh ! hm , tapi kan ? dalam pada masa yang sama ekin ni kadang2 kan gatai merela . hihi , terlekat la dengan sorang mamat ni . hihi . b ? i love you . haha xD you love me or not ? if you did not love me , i will kill you . haha xD first time kenal deaa dekt facebook . alarrr ibarat *cinta muka buku . <3 nk tngok dakk deaa ?? hnsem <3 bagi aku , bagi korang dak ? ada aku kesahh ?
nah nah nah .

haa . ni la deaa . nama deaa . Afiq Syazwan (: tpi deaa tiap tiap hari jauh dari ekin . -__- apa boleh buat . tkpaa b . nnti kita dh habis sekolah ? kita meet tiap tiap hri ok . luv you <3 kbyeee



just wanna say that i miss you :'|
Saturday, 21 January 2012 | 08:28 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola too Mr / Mrs :)

hai semua , lama ekin tak berblogger kan ? act ekin tengah menangisi pemergian someone yang ekin sayang . bukan deaa meniggal or deaa apee . deaa cuma dh tinggalkan ekin buad selamanya (': *sumpah ekin cakap . ekin sayang sangatsangat kat deaa , walaupun baru sebulan lebih kitorg kple . banyak sangat kenangan manis and kenangan pahit yang kitorg lalui , walaupun hanya dalam mesej . (': engatkan deaa cinta terakhir ekin . ruparupanya masih ada lagi yang terakhir . so kena banyakbanyak bersabar , walaupun susah untuk ekin lalui , tpi ekin terpaksa and kena jugak paksa diri ni untuk hadapi realiti sebenar . ni bukan mmpi okayy . tpi realiti (: masa tak mungkin boleh diundur semula . jarum jam pun takkan berhenti berdetik (: kita sebagai manusia hanya mampu berdoaa dan berserah untuk dapat yang terbaekk (: ekin ni tak la sesempurna mana . yeahh memang . semua manusia tak complete kan (: betoi sangatt . tapi ekin terima dengan diri ekin skrang , and ekin happy dengan ekin skrang . walaupun kdang2 orang perlekehkan ekin or perkecilkan ekin . ekin akan gosok dada sambil berkata *ekin sabar , sabar itu separuh dari iman . haa ? act aku ada hajat , tahu tak apaa ? ekin nak sangat laki yang leh jaga ekin , jaga hati ekin and tlong jaga maruah ekin . tlong jgan lemahkan iman ekin dan jgan paksa ekin gadai maruah ekin untuk kepentingan sendiri . perempuan dijadikan bukan untuk memuaskan nafsu lelaki . tpi untuk melengkapkan hidup lelaki . tanpa ibu siapalah kita ? ibu perempuan kan . yeahh , thats right . so samasama la kita jaga hati orang sekeliling kita . tmbah2 orang yang kita sayang and kita cinta (': ekin nk jujur . ekin dh penat pemen pasaan laki . kdangkdang rasa kasihan . and ekin dh stop wt prangai tu . ekin jadi cmtu , sbb laki ny . kdang2 ada yang anggap and buat perempuan ni dah macam lampin pakai buang . adoihhh . agak2 la . maruah kami tk boleh dibeli (: maruah kami hanya untuk seorang bergelar suami kami suatu hari nanti (: penat ekin berceramah . sakit pala . sakit otak . ok la bhaiyy bhaiyy (: Salam (Y)



my life empty without him :'|
Thursday, 19 January 2012 | 18:33 | 0 Students
Assalamualaikum and Holahola too mr / mrs :)

hai semua , dh dekat sebulan ekin tak online . nak tahu tak kenapa ? my dad potong internet , sedih sangat . dah la rindu dekat friends facebook and rindu my blogger . skrang ekin dah totally single :') he's not mine again . ekin akan doakan deaa . hopess deaa dapat pmpuan seperti mana deaa idamidamkan . alarrr . tak semua pmpuan perfect la kawan :) tapi ekin hopes deaa jumpa la okayy . sorry , ekin selalu buad perangai . ekin selalu buat awak marahmarah . sorry , tpi ekin cakap benarbenar . ekin tkleh nak terima awak balik , ni sebab ekin tau , ekin takleh jadi mcm mana deaa nak . and ekin happy dgan life ekin skrang . single is good and single is free . i like thats , but just lonely right ? tkkesah la . hopes dapat jumpa yang lebih baek dari sidia . srnok tngok mbe2 date , tngok mbe2 text , mbe2 im , mbe2 wtw dgan bf diorg . ekin ? hmm , duk ja sorang2 kan . bosan gila skrang . klau ada sidia dulu , leh jugak wt ekin senyum , leh uat ekin happy , leh teman ekin . tpi ? smua dah berakhir . so kena terima dengan hati terbukaa . ok laa :) nk sambung edit blog . okayokay . byebye :D